728x90 AdSpace

Latest Posts

Thursday 3 November 2016

Τα ισχυρά «πυρηνικά όπλα» του Ελληνισμού.






Διονύσης Μακρής - Πειραϊκή Εκκλησία - 16.10.2016 Ραδιοφωνική εκπομπή ΄΄ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ΄΄ Καλεσμένος ο Αντιστράτηγος (ε.α) - Επίτιμος Α' Υπαρχηγός ΓΕΣ Νικόλαος Ταμουρίδης Νικόλαος Ταμουρίδης: 

Η Ελλάδα, ο Ελληνισμός κρύβουν μέσα τους τεράστιες δυνάμεις, αν βάλουμε μαζί & την Ορθοδοξία, τότε αυτές οι δυνάμεις γίνονται απίστευτες. Αυτά είναι τα δικά μας «πυρηνικά όπλα». Σήμερα το κακό είναι άριστα οργανωμένο με χίλια πρόσωπα & υποστηρίζεται από πακτωλό χρημάτων. Το κακό πολεμά φανερά & καλυμμένα, κάθε τι το αγνό, ωραίο & αληθινό. Μέγας εχθρός του κακού είναι ο Χριστός μας & ότι συμβαδίζει μαζί του, ιδιαίτερα ο Ελληνισμός, η Ελληνική γλώσσα & η Ορθοδοξία. Δεν μπορούν οι σύγχρονοι παγκοσμιοποιητές να συγχωρήσουν στον ελληνισμό, ότι έδωσε στον κόσμο το Φως του Πνεύματος & καθόρησε τις Αρχές της Ηθικής, & ότι επινόησε τις πιο δυναμικές έννοιες του κόσμου, αυτές της ελευθερίας του ανθρώπου & της Δημοκρατίας.

 Την Ελληνική γλώσσα & την Ορθοδοξία δεν τις συγχωρούν & αυτές, διότι πρώτα η Ελληνική γλώσσα κατέγραψε την Ζωή & την Διδασκαλία του Θεανθρώπου & με την δύναμή της οδήγησε στην όσμωση του κλασσικού Ελληνισμού & του Χριστιανισμού, του πρώιμου, δομώντας έτσι την Ορθοδοξία, η οποία Ορθοδοξία πρεσβεύει την πλήρη αλήθεια περί Θεού, Ανθρώπου & κόσμου. Ο Ελληνισμός θα επανέλθει, θα ξαναδούμε την Ελλάδα όπως της αξίζει.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: Τα ισχυρά «πυρηνικά όπλα» του Ελληνισμού. Rating: 5 Reviewed By: Tom Manakis
Scroll to Top