728x90 AdSpace

Latest Posts

Monday 4 September 2017

Μαγειρέματα Αγίου Όρους με τον γέροντα Επιφάνιο ( Χταπόδι με φασολάκια)



.
  
Μαγειρέματα Αγίου Όρους με τον γέροντα Επιφάνιο Περιγραφή επεισοδίου Τη Μεγάλη Δευτέρα, ο γέροντας Επιφάνιος μαγειρεύει ένα ολόφρεσκο χταπόδι με λαδερά φασολάκια και το μενού της ημέρας συμπληρώνεται με μια αχνιστή χταποδόσουπα Σαρακοστής. Σειρά ντοκιμαντέρ εύγευστων μαγειρικών συνταγών, με τη φροντίδα του γέροντα Επιφάνιου, γυρισμένη αποκλειστικά στο Άγιον Όρος από τον κινηματογραφιστή Χρόνη Πεχλιβανίδη. 

Το φιλόξενο κελί-κάθισμα του μάγειρα γέροντα Επιφάνιου στο Περιβόλι της Παναγιάς, θα μας προσφέρει πολλές και αξέχαστες εμπειρίες ανάτασης ψυχής και ταπεινής γαστριμαργικής απόλαυσης. Δίπλα στον γέροντα, μαθαίνουμε να αντιμετωπίζουμε την καθημερινή μας ανάγκη για τροφή μ’ έναν νέο τρόπο αντίληψης. Η ευλογία του Αγίου Όρους περνάει στο πιάτο μας και γεμίζει το ποτήρι μας με οίνο… Είναι, η κουζίνα του σύγχρονου μοναχού που γνωρίζει την κοσμική πραγματικότητα και μας τη σερβίρει μέσω των μαγειρικών συνταγών του. 

Η σειρά αυτή απευθύνεται σε όλους εμάς που ψάχνουμε στοιχεία για να αλλάξουμε θετικά τη ζωή μας. Το μαγείρεμα είναι μια διέξοδος στα καθημερινά μας προβλήματα και ο πατέρας Επιφάνιος γνωρίζει καλά την τέχνη της καθοδήγησης. Μαγειρεύει απλά, νόστιμα, δημιουργικά και ευλογημένα. 

 Σκηνοθεσία: Χρόνης Πεχλιβανίδης Παραγωγή: Onos Productions


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: Μαγειρέματα Αγίου Όρους με τον γέροντα Επιφάνιο ( Χταπόδι με φασολάκια) Rating: 5 Reviewed By: Tom Manakis
Scroll to Top